VVD huldigt lokale helden in Noord-Holland

Op vrijdag j.l. werden er door VVD Statenleden van Noord-Holland persoonlijk taarten uitgereikt aan personen en organisaties die iets bijzonders voor de gemeenschap hebben gedaan. In Hollands Kroon werden de mensen van de Visafslag Den Oever (C.I.V. Offshore & Shipping) , de Sportzaal “De Snip” in Nieuwe Niedorp, de Molen “De Hoop” in Wieringerwaard en de Koeteltuin in Middenmeer in het zonnetje gezet.

Doel

Met de VVD Taartenactie, die jaarlijks rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio. De VVD Taartenactie vond dit jaar voor de elfde keer plaats.


Uitreiking in Hollands Kroon

In Hollands Kroon werden lokale helden in het zonnetje gezet. Zij hebben dit verdiend omdat zij zich al vele jaren inzetten voor de maatschappij en een prominente rol spelen in de lokale gemeenschap. Hun goede werk is van groot belang voor de gemeenschap van Hollands Kroon. De taarten zijn uitgereikt door statenlid Hanneke Kaamer van Hoegee.