VVD in gesprek met de inwoners van Wieringerwerf

Na in gesprek te zijn geweest met de inwoners van Anna Paulowna (14 januari) en Hippolytushoef (4 februari) gingen de vrijwilligers van de VVD op 18 februari het gesprek aan met de inwoners van Wieringerwerf. Het doel van de gevoerde gesprekken was het opvangen van geluid van de inwoners. Wat speelt er nou binnen de gemeente Hollands Kroon, wat gaat er goed en wat kan er beter? De VVD-vrijwilligers werden gesteund door kandidaat 2e kamerlid Falco Hoekstra.

Tijdens de gesprekken sommeerde de inwoners een aantal verbeterpunten, namelijk: beter onderhoud van de groenvoorziening, beter onderhouden stoepen en sneller internet in het buitengebied. “Wel een van ’s werelds grootste datacenters, maar geen snel internet in het buitengebied…” werd er gezegd. Naast de verbeterpunten waren er ook veel positieve reacties. “Wat leuk dat jullie echt de tijd nemen om met ons in gesprek te gaan” was een veelgehoorde kreet.

De verbeterpunten genoemd door de inwoners worden doorgevoerd naar de gemeenteraadsfractie en worden vervolgens besproken.

Op zaterdag 11 maart wordt de actie hervat in Nieuwe Niedorp.

Helaas was het niet mogelijk met iedereen in gesprek te gaan, heb je toch nog een opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op via de website.