KAMERLID BARBARA VISSER GAST BIJ POLITIEK CAFÉ

Tweede Kamerlid Barbara Visser (VVD) komt naar het Politiek Café, dat op 11 maart plaats vindt in de Maurits Bar in Nieuwe Niedorp. Ze neemt naast statenlid Erik Annaert plaats in het panel dat met bezoekers in discussie gaat over actuele politieke thema’s. De bijeenkomst is in de Maurits Bar in Nieuwe Niedorp.

Het politiek café is er speciaal voor mensen, die zich oriënteren in de politiek. De thema’s die aan bod komen, zijn de Participatiewet, Mantelzorg en Openbaar Vervoer op het platteland.  De discussies worden telkens ingeleid met een gesproken column. Hiervoor zijn Ybeltje Berckmoes (VVD-fractie Tweede Kamer), Hanneke Kaamer van Hoegee (kandidaat-lid Provinciale Staten uit Den Helder) en Alexander op de Weegh (VVD-fractie Hollands Kroon) van de partij.

Zeker met het oog op de verkiezingen voor het Waterschap en Provinciale Staten worden vooral zwevende kiezers uitgenodigd. Zij kunnen deze avond in contact komen met politici uit de Tweede Kamer in Den Haag, Provinciale Staten in Haarlem en de gemeenteraad van Hollands Kroon.  Tussentijds en na afloop is er gelegenheid om 1 op 1 met politici in gesprek te gaan.


Hollands Kroon, 24 februari 2015

Voor meer informatie:

Organisatie Politiek Café VVD

Hans de Wit, 06-53643465