Petra Borst-Koorn, nummer 2 op de lijst van de VVD Hollands Kroon

Ik ben Petra Borst-Koorn en woon al mijn hele leven in Nieuwe Niedorp. Nu samen met mijn man en zoon. Onze dochter heeft inmiddels een eigen woning gevonden. Ik heb mij deze periode weer verkiesbaar gesteld voor de Raad van Hollands Kroon.

Juist omdat ik de vertegenwoordiging van Hollands Kroon Zuid heel belangrijk vind. We zijn natuurlijk een enorme grote gemeente met zijn 22 kernen, dus betrokkenheid voor dit deel van de gemeente is belangrijk. Het is dan ook fijn dat wij op de VVD-kieslijst alle windstreken vertegenwoordigen. Ik geloof in de zelfredzaamheid van mensen. Ieder mens is uniek en alle mensen zijn voor mij gelijkwaardig. Daarom is er voor iedereen binnen deze gemeente een plek van betekenis, met gelijke kansen voor persoonlijke ontwikkeling om te kunnen groeien en te vernieuwen.

Naast het raadswerk ben ik altijd op zoek naar andere zinvolle activiteiten, zo ben ik penningmeester bij het 4 mei comité Niedorp, bestuurslid bij het thuishuis in Winkel en secretaris bij de Stichting Muziek Opmeer. Dit houd je betrokken en ik doe het met veel plezier. Ik wil mij graag inzetten voor Hollands Kroon samen met de partij die net als ik staat voor persoonlijke keuzes, zelfredzaamheid en eigen initiatieven.