Rick Boersen, nummer 3 op de lijst van de VVD Hollands Kroon

Mijn naam is Rick Boersen, ik ben 29 jaar oud en Wieringer in hart en nieren. Ik woon op dit (voormalige) eiland, in Hippolytushoef.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in politiek. Of het nu gaat om de mondiale coronacrisis, het huizentekort in Nederland of het vraagstuk van de datacenters in Hollands Kroon; alles is politiek en ik volg het op de voet.

Hierbij gaat mijn voorkeur uit naar de standpunten van de VVD; Van de vijf kernwaarden spreekt mij “vrijheid” het meeste aan, de vrijheid voor eenieder zich naar zijn of haar eigen wil te ontplooien en zijn of haar leven naar eigen inzicht in te richten. Daarbij helpt het dat mijn vader ook sinds jaar en dag lid is van de VVD; politiek en de VVD zijn daarom nooit ver van de eettafel geweest. Ik heb rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit met een meesterspecialisatie in Staats- en Bestuursrecht (het recht inzake de overheid). Hierdoor ben ik bekend met de (theoretische) werking van de politiek en de staat. Dit zou ik graag in de praktijk willen brengen.

De leden van de VVD hebben mij het vertrouwen geschonken door mij te plaatsen op de derde plek van de verkiezingslijst. Ik hoop dit vertrouwen waar te maken en roep u daarom op, om op de VVD te stemmen!