Kristan van den Berg, nummer 7 op de lijst van de VVD Hollands Kroon

Ik ben Kristan van den Berg, geboren in Breezand en met mijn 25-jarige leeftijd de jongste op de lijst van de VVD Hollands Kroon.

Ik kom uit een gezin waar mijn inmiddels gepensioneerde vader in de agrarische sector werkzaam was en waar mijn, in de Filipijnen geboren, moeder het huishouden draaiende hield. Als kind vulde ik buiten de schooltijden om vooral mijn dagen met voetballen. Er was niets leukers dan zorgeloos naar te buiten gaan om met de bal onder de arm samen met mijn oudere broer partijtjes te spelen op de plaatselijke veldjes met andere kinderen. In mijn tienerjaren heb ik mijn passie voor voetbal kunnen combineren met mijn creatieve eigenschappen en produceerde ik online voetbal video’s in samenwerking met de grootste sportmerken ter wereld.

Door deze periode kan ik mijzelf nu onder andere contentmaker noemen. Ik heb brede interesse in verschillende onderwerpen en branches, zo ook in de politiek. Ik wil laten zien dat politiek ook hip, fris en divers is. Als volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad maak je beslissingen voor en namens de inwoners van Hollands Kroon, lokale betrokkenheid en openheid wil ik met de VVD Hollands Kroon uitstralen. Zeker in deze tijd is dat nodig. Nieuwsgierig zijn en altijd in gesprek gaan met de inwoners, jong en oud, en in alle diverse lagen van de samenleving. Want je bent er voor alle inwoners.