Paul Nouwens, nummer 8 op de lijst van de VVD Hollands Kroon

Ik ben Paul Nouwens, 38 jaar, geboren in het Brabantse Oisterwijk, inmiddels 31 jaar woonachtig in Anna Paulowna en trots dat ik mij als nummer 8 op de lijst aan u mag voorstellen.

In het dagelijks leven werk ik als HR-Manager bij de Koninklijke Marine in Den Helder. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van een Master Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht.

De keuze voor de VVD was voor mij een makkelijke, aangezien ik in het verleden zowel landelijk als lokaal altijd VVD heb gestemd. Ik zie in deze partij een partij die veel waarde hecht aan vrijheid voor het individu om het leven naar eigen inzicht in te richten, zolang deze vrijheid gepaard gaat met verantwoordelijkheid en de vrijheid van anderen niet beperkt. Ook zie ik een partij die voorstander is van een terughoudende overheid, die wel verantwoordelijk is voor het faciliteren van vangnetten voor mensen die het niet op eigen kracht redden.

Het lijkt mij geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan een gemeente waar het fijn is om op een gezonde en veilige wijze te wonen, werken, sporten en genieten. Dit wil ik graag doen door het gesprek aan te gaan over zaken die spelen binnen onze gemeente, op te komen voor de belangen van inwoners en te komen met goede initiatieven, waarbij mijn persoonlijke voorkeur met name uitgaat naar onderwerpen op het gebied van cultuur, economie, onderwijs, sport en werk en inkomen.