Marbel de Graaf, nummer 9 op de lijst van de VVD Hollands Kroon

Mijn naam is Marbel de Graaf, 39 jaar oud. Mijn man Jacco en ik hebben samen drie kinderen in de basisschoolleeftijd. In Wieringerwerf, aan de Oosterterpweg, ligt ons akkerbouwbedrijf waar achter op de kavel onze prachtige vergaderlocatie “Leven van de Wind” staat.

Naast het ontvangen van vergaderklanten organiseren we ook een aantal evenementen zoals het NK Stro laden en het Frietrooien. Laten zien wat er op zo’n akkerbouwbedrijf gebeurt; prachtig om te doen. Naast ons bedrijf thuis ben ik recent lid geworden van het regiobestuur van regio West voor LTO Noord (Land- en Tuinbouworganisatie) en provinciaal voorzitter van LTO Noord in Noord-Holland. Deze bestuursfunctie is ingegaan in maart 2022. Tot deze tijd was ik bestuurslid voor LTO Noord in Hollands Kroon. Het actief zowel in besturen als in de politiek maakt dat je mee kunt praten op het niveau waar ook de beslissingen gemaakt worden. Ik houd daar echt van. Niet aan de zijlijn staan, maar meedoen.

Dat is ook waarom ik mijzelf heb gemeld voor een plaats als lijstduwer op de kieslijst van de VVD. Door actief te zijn voor de VVD Hollands Kroon wil ik de belangen van de agrarische sector stevig neerzetten in besluitvorming. Daarnaast word ik actief betrokken bij keuzes die voorliggen in onze gemeentepolitiek en hoop ik daarmee tijdig aan de bel te kunnen trekken bij LTO Noord. We zijn als sector letterlijk en figuurlijk beeldbepalend in onze gemeente en mogen dat ook met trots dragen.