Van A naar B

In onze gemeente verplaatsen we onze met een grote regelmaat. We gaan naar ons werk, doen boodschappen, bezoeken familie/vrienden en zoeken ontspanning binnen en buiten onze woonomgeving.

De reis van A naar B moet geen problemen opleveren. Goede verbindingen zijn de kerntaak van een gemeente, zeker voor een grote plattelandsgemeente als Hollands Kroon. Om Hollands Kroon nog aantrekkelijker te maken als woongebied is het belangrijk dat de verbindingen met de Randstad intact blijven en waar mogelijk worden verbeterd. Daarom steunen we initiatieven op dat gebied, zoals een oostwest-verbinding tussen de N99 en A7. Daarmee is onze gemeente beter verbonden met Hoorn en de metropoolregio Amsterdam.

De VVD Hollands Kroon snapt dat vervoersbehoefte individueel is. Daarom lanceerden wij bij de vorige verkiezingen het Mobipunt als mogelijkheid van deelmobiliteit. Dit idee is overgenomen en wordt nu uitgerold in de Kop van Noord-Holland. We willen doorpakken en het netwerk uitbreiden naar Alkmaar en Hoorn.